Kødboller i tomatsauce med squash-spaghetti
1. Rør kødet med salt, peber og oregano. Pil og pres hvidløg, og riv parmesan fint. Rør hvidløg, parmesan og æg i farsen. Stil farsen på køl i 30 minutter.
2. TOMATSAUCE: Pil og hak løg og hvidløg, og svits det i olie i en gryde. Tilsæt resten af ingredienserne til tomatsaucen, og lad det simre i 10 minutter.
3. Form små kødboller, og brun dem i olie på en pande ved høj varme. Læg kødbollerne i tomatsaucen, og lad dem simre med i 10 minutter, til de bliver gennemstegte.
4. SQUASH-SPAGHETTI: Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Lav lange, tynde bånd af squash ved hjælp af en spiralizer eller kartoffelskræller. Vend squashen sammen med den kogte, afdryppede spaghetti.
5. SERVERING: Servér kødboller og tomatsauce med squash-spaghetti. Top med friskrevet parmesan og plukket basilikum.
TIP: Servér evt. squash og spaghetti i to skåle, så hver især ved bordet selv kan justere forholdet mellem grøntsager og pasta.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Sumakpaneret laks med ovnbagt pastinaksalat – Få opskriften her
Tirsdag: Sød kartoffelpande med spinat – Få opskriften her
Onsdag: Kyllingefrikadeller med urter og forårs-kartoffelsalat – Få opskriften her
Torsdag: Boghvede-otto med ristet fennikel og sprød serrano – Få opskriften her