Hovedretter

Kalkunruller i tomatsauce med gremolata og kartoffelmos

4 personerDet skal du bruge:5 bagekartofler3 spsk revet parmesan2 spsk olivenolie8 skiver kalkunfiletOlivenolie til bruning2 fed hvidløg5-6 stilke

4 personer
retnemt 73

Det skal du bruge:
5 bagekartofler
3 spsk revet parmesan
2 spsk olivenolie
8 skiver kalkunfilet
Olivenolie til bruning
2 fed hvidløg
5-6 stilke persille
Revet skal fra 1 citron
2 spsk revet parmesan
Salt, peber
8 tandstikker
1 dåse cherry tomater
1 dl vand

Sådan gør du:

Tilberedningstid: Ca. 35 minutter

1. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker ca. 2x2 cm, dæk dem akkurat med vand og kog dem møre ca. 15 min.

2. Hak hvidløg og persille fint, riv citronskal fint og bland med 2 spsk parmesan til gremolata.

3. Bank schnitzlerne en anelse tyndere, og drys med ca. 2/3 af gremolataen (gem resten til servering). Rul dem sammen og luk med en tandstik.

4. Krydr kødet med salt og peber, brun det godt i olivenolie og tilsæt tomaterne og vand. Lad det simre under låg i ca. 8 min. Vend dem 1 gang undervejs.

5. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem groft, rør 3 spsk parmesan i samt 2 spsk olivenolie, smag til med salt og peber. Drys med med resten af gremolataen og server kartoffelmosen til kalkunrullerne.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2279 KJ (545Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 752 180 33
Kulhydrat 843 201 37
Fedt 684 163 30

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.