Hovedretter

Fyldte peberfrugter med soltørrede tomater og feta

Farsen røres med soltørrede tomater og feta, der har en salt smag, så husk at spare lidt på mængden af tilsat salt.

Forberedelsestid: 20 min
Tilberedelsestid: 25 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

400 g hakket oksekød
4 røde peberfrugter
1 lille løg
2 fed hvidløg
180 g soltørrede tomater
1 håndfuld frisk basilikum
40 g pinjekerner
1 spsk. konc. tomatpuré
150 g feta
Salt og peber

TIL SERVERING

50 g rucola
1 fuldkornsflute
 

Opskrift - sådan laver du fyldte peberfrugter med soltørrede tomater og feta

Tænd ovnen på 200°.

Skyl og halvér peberfrugterne på langs, og fjern kernerne.

Læg peberfrugterne i et ovnfast fad. Pil og hak løg og hvidløg fint.

Dræn de soltørrede tomater, og hak dem.

Skyl og hak basilikum.

Rist pinjekernerne let på en tør pande.

Rør en fars af kød, løg, hvidløg, tomatpuré, soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner.

Smuldr fetaen groft, og rør det i farsen sammen med salt og peber.

Fordel farsen i de halve peberfrugter, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til kødet er gennemstegt.

Servér med rucola og groft flute.

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Paella med kulmule

 
 
 
 
Læs mere om: