Hovedretter

Fyldte peberfrugter med bulgursalat

Feta og krydderier giver de fyldte peberfrugter smag af Grækenland. Her får du opskriften på fyldte peberfrugter med bulgursalat

Fyldte peberfrugter med bulgursalat 

Tid: 35 minutter. Ovntid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
400 g hakket lammekød
2 røde peberfrugter
1 lille løg
2 fed hvidløg
½ håndfuld mynte
1 håndfuld bredbladet persille
2 tsk. stødt koriander
1 tsk. paprika
40 g pinjekerner
salt og friskkværnet peber
150 g feta
 
 
BULGURSALAT
3 dl bulgur
saft af ½ citron
2 spsk. olivenolie
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld mynte
1 lille rødløg
1 dl mandler
1 glas kalamataoliven
 
Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her
 
PRØV OGSÅ: Bagt kulmule med fyldte peberfrugter

Opskrift - sådan laver du fyldte peberfrugter med bulgursalat 

 
1. Tænd ovnen på 200°. Halvér peberfrugterne på langs, og fjern kernerne. Læg peberfrugterne i et ovnfad. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl og hak mynte og persille fint. Rør en fars af kød, løg, hvidløg, friske og tørrede krydderier, pinjekerner, salt og peber. Smuldr fetaen groft, og rør det i farsen. Fordel farsen i de halve peberfrugter, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til kødet er gennemstegt.
 
2. BULGURSALAT: Kog bulgur efter anvisningen på pakken, og hæld den i en skål. Rør citronsaft og olie i. Skyl og hak persille og mynte fint, og tilsæt det. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft. Vend rødløg, mandler og oliven i bulgursalaten, og servér til de fyldte peberfrugter.

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Grøntsagslasagne med aubergine og mozzarella – Få opskriften her

Onsdag: Pastinakbøffer med rosenkålsslaw – Få opskriften her

Torsdag: Spaghetti med ærtepesto og laksebacon – Få opskriften her

Fredag: Fyldt kyllingebryst og perlebygsalat med bagte vindruer – Få opskriften her

Læs mere om: