Hovedretter

Cannelloni med kylling og svampe

Denne uges hverdagsopskrifter byder på nye og lækre pastaretter. Her får du opskriften på cannelloni med kylling og svampe

Cannelloni med kylling og svampe til 4 personer (8 rør) (35 min/ovntid 30 min)

De store pastarør er skabt til, at man kan fylde dem op med kødsauce og bage dem i ovnen.
 
FYLD
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
lidt olivenolie til stegning
400 g hakket kyllingekød
250 g mascarpone
1 spsk. tørret oregano
salt og friskkværnet peber
250 g markchampignoner
 
TOMATSAUCE
1 l mosede tomater (på flaske)
1 spsk. balsamicoeddike
salt og friskkværnet peber
1 potte frisk basilikum
200 g friskrevet mozzarella
 
Opskrift - sådan laver du cannelloni med kylling og svampe
 
1. Fyld: Snit løg og hvidløg fint, og svits dem i olie på en pande. Tilsæt kyllingekød, og steg, til kødet smuldrer. Skru ned, og rør mascarpone og oregano i retten. Krydr med salt og peber. Kom fyldet i en frysepose, klip et hjørne af posen, og sprøjt fyldet ind i cannellonierne. Læg dem i et smurt ovnfad. Rens champignoner, og skær dem i skiver. Steg dem i lidt olie på en pande ved høj varme, til væden fordamper, og fordel dem oven på cannellonierne.
 
2. Tomatsauce: Varm mosede tomater op i en gryde sammen med balsamico, salt og peber. Tilsæt hakket basilikum. Hæld saucen over cannelloniern. Drys med mozzarella. Bag retten i en 200° varm ovn i ca. 30 minutter.

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tagliatelle med ærtepesto og sprød parmaskinke - Få opskriften her

Penne med gorgonzola og valnødder - Få opskriften her

Lasagne med torsk, appelsin, fennikel og spinat - Få opskriften her

Linguini med butternutsquash, broccoli og varmrøget laks - Få opskriften her