brændende kærlighed
Hovedretter

Brændende kærlighed med rodfrugter

Mærk din indre flamme med brændende kærlighed, der her er opgraderet med vitaminrige rodfrugter. Her får du opskriften på brændende kærlighed med rodfrugter

Brændende kærlighed med rodfrugter 

Tid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
400 g bacon i et helt stykke
3 gulerødder
4 løg
 
 
RODFRUGTMOS
1 kg blandede rodfrugter
1 dl mælk
20 g smør
salt og friskkværnet peber
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
TIL SERVERING
bredbladet persille
syltede rødbeder
 
PRØV OGSÅ: Brændende kærlighed med broccoli-kartoffel-mos
 

Opskrift - sådan laver du brændende kærlighed med rodfrugter 

 
1. RODFRUGTMOS: Skræl rodfrugterne, og skær dem i grove tern. Kog dem i 20 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra gryden. Lun mælken i en anden gryde. Mos rodfrugterne med en kartoffelmoser eller stavblender. Tilsæt smør og lun mælk undervejs. Smag til med salt og peber.
 
2. Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en tør pande. Skræl gulerødderne, skær dem i små tern, og lad dem stege med, til de begynder at tage farve. Pil og hak løgene fint; tilsæt dem, og lad det stege, til løgene er bløde og gyldne.
 
3. SERVERING: Skyl og hak persillen. Anret rodfrugtmosen på tallerkener. Fordel baconblandingen oven på mosen, og top med syltede rødbeder og persille.
 
TIP: Brug f.eks. persillerødder, gulerødder og knoldselleri i rodfrugtmosen.
 
Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Indiske besan puda-pandekager – Få opskriften her

Tirsdag: Græsk butternutsalat med gyros-kylling – Få opskriften her

Torsdag: Honning-soja-marineret laks og bagt gulerodssalat – Få opskriften her

Fredag: Lammekoteletter med pinjekerner og ovnbagte kartofler – Få opskriften her