Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Hjemmelavede pickles — den bedste pickles opskrift
17. november 2021
af Beagle Iule-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Du kan selv sylte pickles, men kom kun konserveringsmiddel i, hvis det syltede skal gemmes længe. Pickles smager godt til kødpålæg, fx hamburgerryg.
Hjemmelavede pickles
3 dl eddike
250 g sukker
2 tsk salt
¼ blomkål
1 gulerod
1 håndfuld grønne bønner
½ peberfrugt
10 små løg
½ squash
Lidt hvidkål
Evt. 1-2 små chilier
2 tsk Colmans sennep
1 lille spsk karry
3 spsk mel
Ca. 1 dl vand
Sådan laver du pickles
Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op.
Skær grøntsagerne i små stykker. Løg og chili skal være hele.
Læg alle grøntsager i lagen og giv dem et opkog.
Rør sennep, karry, mel og vand sammen og jævn lagen med det.
Kog i 2 min. og hæld straks på skoldede glas.
Tag chilierne op, hvis dine pickles ikke skal være for stærke.
Opbevar på køl.
pickles
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Burger med laksebøffer
Mad
Mad
Halloumi-burger med avocado og løg
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Læs også