Mad
23. oktober 2008

Hindbærmarengs

2 marengsbunde2½ dl piskefløde1 spsk flormelis250 g hindbærMarengsbunde:3 æggehvider150 g sukkerPisk æggehviderne næsten stive og pise 2/3 dele af
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/79cb9fdb0f5d496394e285242bdc1036.jpg

2 marengsbunde
2½ dl piskefløde
1 spsk flormelis
250 g hindbær

Marengsbunde:
3 æggehvider
150 g sukker

Pisk æggehviderne næsten stive og pise 2/3 dele af sukkeret i. Pisk hviderne helt stive og vend resten af sukkeret i. Tegn 2 cirkler på bagepapir og bred dejen ud inden for cirklerne. Bag bundene ved 150 grader i 45-50 min., til de er tørre og sprøde.
Pisk fløden næsten stiv og kom sigtet flormelis og de halvmosede bær i. Vend det hele sammen og læg hindbærfyldet mellem de marengsbunde.

Læs også