Mad
23. oktober 2008Hindbærmarengs
2 marengsbunde2½ dl piskefløde1 spsk flormelis250 g hindbærMarengsbunde:3 æggehvider150 g sukkerPisk æggehviderne næsten stive og pise 2/3 dele af
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
2 marengsbunde
2½ dl piskefløde
1 spsk flormelis
250 g hindbær
Marengsbunde:
3 æggehvider
150 g sukker
Pisk æggehviderne næsten stive og pise 2/3 dele af sukkeret i. Pisk hviderne helt stive og vend resten af sukkeret i. Tegn 2 cirkler på bagepapir og bred dejen ud inden for cirklerne. Bag bundene ved 150 grader i 45-50 min., til de er tørre og sprøde.
Pisk fløden næsten stiv og kom sigtet flormelis og de halvmosede bær i. Vend det hele sammen og læg hindbærfyldet mellem de marengsbunde.