Hakkede sorte oliven og et drys snittet forårsløg giver kartoffelmosen lidt mere kant.
1. Form kødet til 4 bøffer. Steg bøfferne godt på begge sider i olie på en pande ved høj varme. Skru ned for varmen, og steg dem færdige ved lav varme. Tag dem af panden, og krydr med salt og peber.
2. Kartoffelmos med oliven: Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Læg dem i en gryde, dæk med vand, og kog dem helt møre. Hæld vandet fra. Rør smør og mælk i, og mos kartoflerne godt. Krydr med salt og peber. Fjern eventuelle sten fra de sorte oliven, hak dem groft, og vend dem i mosen.
3. Peberfrugtsalat: Snit spidskålen fint. Rens peberfrugterne, og skær dem i tynde strimler.
4. Sesamdressing: Rør sesamolie sammen med æbleeddike, salt og peber. Vend dressingen sammen med spidskål og peberfrugt, og lad det gerne trække lidt.
5. Servér bøfferne med peberfrugtsalat og kartoffelmos drysset med fintsnittet forårsløg.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Koteletter i fad med æbler og rødbeder – Få opskriften her
Kylling i fad med hvidløg, kartofler og tomatsalat – Få opskriften her
Glaseret skinke med coleslaw og stegte kartofler – Få opskriften her