Kapers og tomatpuré giver hakkebøfferne ekstra smag.
1. Rør oksekødet med salt, peber, tomatpuré og kapers. Form kødet til hakkebøffer, og steg dem i olie og smør på en pande. De skal have 4-5 minutter på hver side.
2. Bagte porrer og rødbeder: Tænd ovnen på 200°. Rens porrerne; flæk dem på langs, og skær dem i 6 cm lange stykker. Skræl rødbederne, og skær dem i 6 cm lange, tykke bjælker. Læg porrer og rødbeder i et ovnfast fad, og dryp med 1 spsk. balsamico og 3 spsk. olivenolie. Krydr med hakket timian, salt og peber, og sæt fadet i ovnen i 30 minutter, til rødbederne er møre, men stadig har lidt bid. Vend de bagte rødbeder og porrer med hakket persille og den resterende balsamico og olivenolie.
3. Servering: Anret de bagte grøntsager på et fad; smuldr gedeosten udover, og servér som tilbehør til hakkebøfferne.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Lammefrikassé med kikærter, mynte og asparges - Få opskriften her
Svinekam med abrikosglace og ovnstegte kartofler - Få opskriften her
Karbonader og spidskålssalat med mormordressing - Få opskriften her