Annonce
Mad
2. marts 2022

Hakkebøffer med bagte porrer og rødbeder

Denne uges hverdagsopskrifter byder på moderne mormormad. Her får du opskriften på hakkebøffer med bagte porrer og rødbeder
Af: Marie Melchior
https://imgix.femina.dk/media/article/1410-mad-torsdag.jpg

Foto: Line Falck

Denne uges hverdagsopskrifter byder på moderne mormormad. Her får du opskriften på hakkebøffer med bagte porrer og rødbeder
4 personer
Tid i alt 1 t og 0 min

INGREDIENSER

  • 1 kg hakket oksekød
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 3 spsk. kapers
  • smør og olie til stegning

BAGTE PORRER OG RØDBEDER

  • 500 g rødbeder
  • 2 porrer
  • 2 spsk. balsamico
  • 6 spsk. olivenolie
  • 3 kviste timian
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 lille bundt bredbladet 
  • persille
Annonce

Kapers og tomatpuré giver hakkebøfferne ekstra smag.

1. Rør oksekødet med salt, peber, tomatpuré og kapers. Form kødet til hakkebøffer, og steg dem i olie og smør på en pande. De skal have 4-5 minutter på hver side.

2. Bagte porrer og rødbeder: Tænd ovnen på 200°. Rens porrerne; flæk dem på langs, og skær dem i 6 cm lange stykker. Skræl rødbederne, og skær dem i 6 cm lange, tykke bjælker. Læg porrer og rødbeder i et ovnfast fad, og dryp med 1 spsk. balsamico og 3 spsk. olivenolie. Krydr med hakket timian, salt og peber, og sæt fadet i ovnen i 30 minutter, til rødbederne er møre, men stadig har lidt bid. Vend de bagte rødbeder og porrer med hakket persille og den resterende balsamico og olivenolie.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.