hakkebøf
Mad

Hakkebøf med sommermos

af Louisa Lorang 14. juni 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er en god hakkebøf med sommermos. Få opskriften her

400 g små nye kartofler3-4 spsk. ekstrajomfru-olivenolie1 spsk. citronsaft1 bundt dild, plukket og hakketsaltrevet peberrodENDVIDERE:400 g magert hakket oksekødlidt olie til stegningsalt og peber100 g blandet salatolie og eddikeVask kartoflerne grundigt, og kog dem i usaltet vand, til de er helt møre. Mos dem med et piskeris eller en kartoffelmoser. Rør mosen med olie, citron og dild, og smag til med salt og peberrod.Form imens kødet til fire små bøffer. Steg dem i lidt olie, til de er gennemstegte, og krydr med salt og peber.Servér hakkebøfferne med mos og salat.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER