Mad
4. oktober 2011Gæstemad med vildt
Gæstemad med 5 retter og vildt kød. Få opskrifter med både due, kronhjort, andelever, fasan og vilde skovbær...
Af: Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Du behøver ikke have jagttegn for at få vildt på bordet. SØNDAGs Julie Hey gik på jagt i supermarkedets kølemontre og skød genvej til denne lækre menu med vildt og andet godt fra skoven.
Gæstemad med vildt
Nogle typer vildt fås i supermarkederne i sæsonen, mens du skal til fiske- og vildthandleren for at få nogle andre. Du kan også bestille kødet i god tid hos slagteren.
Her får du opskrifter til en lækker 5 retters gæstemenu med både due, kronhjort, andelever, fasan og vilde skovbær...
Find den rigtige vin til din gæstemad - SØNDAG guider dig
Gæstemenu med vildt - 5 retter:
SNACKFORRET
MELLEMRET
HOVEDRET
Kronhjortemørbrad
med orange
tranebærkompot