
Mad
Gæstemad med vildt
4. oktober 2011af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Gæstemad med 5 retter og vildt kød. Få opskrifter med både due, kronhjort, andelever, fasan og vilde skovbær...
Du behøver ikke have jagttegn for at få vildt på bordet. SØNDAGs Julie Hey gik på jagt i supermarkedets kølemontre og skød genvej til denne lækre menu med vildt og andet godt fra skoven.
Gæstemad med vildt
Nogle typer vildt fås i supermarkederne i sæsonen, mens du skal til fiske- og vildthandleren for at få nogle andre. Du kan også bestille kødet i god tid hos slagteren.
Her får du opskrifter til en lækker 5 retters gæstemenu med både due, kronhjort, andelever, fasan og vilde skovbær...
Find den rigtige vin til din gæstemad - SØNDAG guider dig
Gæstemenu med vildt - 5 retter:
SNACKFORRET
MELLEMRET
HOVEDRET
Kronhjortemørbrad
med orange
tranebærkompot