Velkomst snacks og Bruschetta
Mad

Velkomst snacks og Bruschetta

11. april 2022
af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
Sådan laver du hurtige og nemme snacks til gæsterne
10 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 16-20 skiver ristet brød
  • 1 glas tomatbruschetta
  • salsa per bruschetta eller Buongustoso (se tip)
  • 4-5 skiver lufttørret skinke f.eks. parmaskinke
  • 1 glas artiskokpesto eller artiskok-hvidløgscreme
  • 1 lille rulle gedeost
  • 8-10 grillede artiskokker
  • Små oliven
  • 8-10 cherrytomater
  • 1-2 spsk grøn pesto
  • 8-10 snack mozzarella (små kugler)
  • Frisk basilikum
  • Grissini

Smør halvdelen af brødene med tomatbruschetta og
læg en halv skive skinke på hver.

Smør resten af brødene med artiskokpesto og læg en
tynd skive gedeost ovenpå.

Pynt med en grillet artiskok og oliven.

Skær toppen af tomaterne, fjern lidt af indmaden med et
kuglejern eller en teske og fordel pestoen indeni.

Læg en mozzarellakugle ovenpå og pynt med basilikum.

Server snacks og grissini til et glas prosecco eller champagne.


Tip
Glas med krydret tomat beregnet til bruschetta fås i mange supermarkeder. På www.tasteofpiemonte.com kan du købe specialiteter fra Piemonte.

Læs også