

Stenbiderrogn og avokado på lækre blinis
Stenbiderrogn og avokadocreme på blinis:
12 små blinis, lunet i ovnen300 g renset stenbiderrognlidt citronsaftsalt og friskkværnet peber1 rødløg hakket i meget fine terninger
Dressing:
2½ dl græsk yoghurt, 10 %fintrevet skal af 1 økologisk citron1-2 spsk. citronsafthavsalt og friskkværnet peber
Avokadocreme:
1 moden avokadolidt citronsaft3 spsk. dressing
Pynt:
rødløg, citronskal og kørvel
PRØV OGSÅ: Stenbiderrogn med blomkål, mandler og karse
Opskrift - sådan laver du stenbiderrogn og avokado på lækre blinis
Krydr stenbiderrognen med salt, lidt citronsaft og peber, og vend rødløg i. Pisk yoghurten stiv med citronskal og lidt citronsaft, og krydr med salt og peber. Mos avokadoen, og rør den med citronsaft og dressing. Anret stenbiderrogn ovenpå på en klat dressing på de lune blinis. Pynt med citronskal, rødløg og kørvel. Giv små klatter af avokadocreme til og evt. lidt ekstra rogn.
Læs også
