stenbiderrogn
Forretter

Stenbiderrogn og avokado på lækre blinis

af Camilla Zarah Lawes 25. februar 2010
Foto: Columbus Leth
Stenbiderrogn - så lugter det lidt af forår og påske. Et let og lækker lille hapser til en hyggelig påskefrokost med familie og venner

Stenbiderrogn og avokadocreme på blinis:

12 små blinis, lunet i ovnen300 g renset stenbiderrognlidt citronsaftsalt og friskkværnet peber1 rødløg hakket i meget fine terninger 

Dressing:

2½ dl græsk yoghurt, 10 %fintrevet skal af 1 økologisk citron1-2 spsk. citronsafthavsalt og friskkværnet peber 

Avokadocreme:

1 moden avokadolidt citronsaft3 spsk. dressing 

Pynt:

rødløg, citronskal og kørvel

 

PRØV OGSÅ: Stenbiderrogn med blomkål, mandler og karse 

Opskrift - sådan laver du stenbiderrogn og avokado på lækre blinis

Krydr stenbiderrognen med salt, lidt citronsaft og peber, og vend rødløg i. Pisk yoghurten stiv med citronskal og lidt citronsaft, og krydr med salt og peber. Mos avokadoen, og rør den med citronsaft og dressing. Anret stenbiderrogn ovenpå på en klat dressing på de lune blinis. Pynt med citronskal, rødløg og kørvel. Giv små klatter af avokadocreme til og evt. lidt ekstra rogn.