Squashsuppe med mandler, mynte og gedeost
Forretter

Squashsuppe med mandler, mynte og gedeost

af Louisa Lorang 13. juli 2021
Ugens tirsdagsopskrift er squashsuppe med mandler, mynte og gedeost. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 1 lille løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakkede
  • olivenolie
  • 1 squash, revet
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 50 g smuttede mandler
  • 1 håndfuld plukket mynte
  • salt og peber

Endvidere

  • 100 g blød gedeost
  • lidt plukket mynte
  • groft brød

Opskrift - sådan laver du squashsuppe med mandler, mynte og gedeost

  1. Sautér løg og hvidløg i olie i en varm gryde. Kom revet squash ved, og lad den sautere med kort. Ingen af delene skal tage farve.
  2. Tilsæt bouillon og mandler, og lad suppen simre under låg i ca. 15 minutter.
  3. Kom mynte i, blend suppen med en stavblender, og smag til med salt og peber.
  4. Anret suppen med gedeost i og lidt mynte til pynt. Servér straks med brød til.

 

TIP: Er du ikke til gedeost, kan du komme lidt feta i din suppe.

Få indkøbslisten til hele ugen her

Ugens andre opskrifter

MANDAG: Koteletter med æble og savojkål - Få opskriften her

ONSDAG: Kylling med soja, savojkål og nudler - Få opskriften her

TORSDAG: Salat a la ratatouille med chorizo og korn - Få opskriften her

FREDAG: Lammekebab med bagte auberginer

Andre lækre opskrifter