hellefisk forret
Forretter

Røget hellefisk med grillet brød og pesto

af Camilla Zarah Lawes 12. november 2021
Foto: Columbus Leth
En skøn lille forret eller snack til en god middag. Her får du opskriften på røget hellefisk med grillet brød og pesto.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 160 g røget hellefisk
  • 4 stykker filonebrød

PESTO

  • 1 dl olivenolie
  • 1 lille bundt basilikum
  • 1 spsk. pinjekerner
  • 2 spsk. fintrevet parmesan
  • havsalt og friskkværnet peber

Opskrift - Sådan laver du røget hellefisk med grillet brød og pesto

  1. Blend olivenolien med basilikum og pinjekerner, og krydr med salt, peber og parmesan.
  2. Rist brødet godt på begge sider, og smør et tyndt lag pesto på.
  3. Rul fisken i små tårne, og dryp med lidt pesto over.