En lækker forret, der passer perfekt med et glas champagne
Forretter

Kryddersnack med champagne

En skøn og enkel forret, der kan nydes med et glas iskold champagne

Opskrift på kryddersnack med champagne

4 plader butterdej af 85 g
eller en rulle
1 sammenpisket æg
2 spsk. spidskommen
1 spsk. korianderfrø
1 spsk. chilifl ager
2 spsk. fintskåret frisk mynte
Optø butterdejen i køleskabet, læg den på et stort skærebræt, og prik den med en gaffel. Pensl æg over hele butterdejssiden. Bland alle krydderierne i en morter, og knus dem, til de er let fint malet. Vend mynteblade i blandingen, og drys den over butterdejen. Skær butterdejen i terninger på 1 cm, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en 220° varm
ovn i 6-8 minutter, til de er flot gyldne.
Servér dem lune til et glas iskold champagne.

Sådan finder du den rigtige champagne til nytårsaften

 

Læs mere om: