En lækker forret, der passer perfekt med et glas champagne
Forretter

Kryddersnack med champagne

af Camilla Zarah Lawes 28. marts 2022
Foto: Columbus Leth
En skøn og enkel forret, der kan nydes med et glas iskold champagne

INGREDIENSER

  • 4 plader butterdej af 85 g eller en rulle
  • 1 sammenpisket æg
  • 2 spsk. spidskommen
  • 1 spsk. korianderfrø
  • 1 spsk. chiliflager
  • 2 spsk. fintskåret frisk mynte

Optø butterdejen i køleskabet, læg den på et stort skærebræt, og prik den med en gaffel. Pensl æg over hele butterdejssiden. Bland alle krydderierne i en morter, og knus dem, til de er let fint malet. Vend mynteblade i blandingen, og drys de2 spsk. fintskåret frisk mynte n over butterdejen. Skær butterdejen i terninger på 1 cm, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en 220° varm ovn i 6-8 minutter, til de er flot gyldne. Servér dem lune til et glas iskold champagne.

Sådan finder du den rigtige champagne til nytårsaften