Forretter

Kryddersnack med champagne

En skøn og enkel forret, der kan nydes med et glas iskold champagne

Opskrift på kryddersnack med champagne

4 plader butterdej af 85 g
eller en rulle
1 sammenpisket æg
2 spsk. spidskommen
1 spsk. korianderfrø
1 spsk. chilifl ager
2 spsk. fintskåret frisk mynte
Optø butterdejen i køleskabet, læg den på et stort skærebræt, og prik den med en gaffel. Pensl æg over hele butterdejssiden. Bland alle krydderierne i en morter, og knus dem, til de er let fint malet. Vend mynteblade i blandingen, og drys den over butterdejen. Skær butterdejen i terninger på 1 cm, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en 220° varm
ovn i 6-8 minutter, til de er flot gyldne.
Servér dem lune til et glas iskold champagne.

Sådan finder du den rigtige champagne til nytårsaften

 

Læs mere om: