kalvetatar
Forretter

Kalvetatar med fennikelcrudité

Forkæl dig selv og dine gæster med en skøn omgang hjemmelavet tatar. Et glas kølig hvidvin på siden gør absolut ingenting. Her får du opskriften på kalvetatar med fennikelcrudité

Tid i alt: 25 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

400 g kalveinderlår
1 skalotteløg
2 spsk. kapers
1 håndfuld kørvel
1 spsk. grov sennep
3 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
skal af ½ usprøjtet citron

FENNIKELCRUDITÉ

1 fennikel

Opskrift - sådan laver du kalvetatar med fennikelcrudité

1. FENNIKELCRUDITÉ: Skyl fenniklen, og skær den i meget tynde skiver på et mandolinjern. Læg skiverne i isvand.

2. Hak kødet med en skarp kniv. Pil løget, og hak det meget fint sammen med kapers. Hak kørvel (gem lidt til pynt). Rør kødet sammen med løg, kapers, kørvel, sennep og olie. Smag til med salt, peber og fintrevet citronskal.
 
3. SERVERING: Anret tataren på 4 tallerkener. Hæld vandet fra fenniklen, og tør skiverne godt. Læg dem ved siden af tataren, og top med kørvel. Dryp evt. med lidt olivenolie.