kalvetatar
Forretter

Kalvetatar med fennikelcrudité

af Timm Vladimir 8. juni 2018
Foto: Columbus Leth
Forkæl dig selv og dine gæster med en skøn omgang hjemmelavet tatar. Et glas kølig hvidvin på siden gør absolut ingenting. Her får du opskriften på kalvetatar med fennikelcrudité
4 personer
Tid i alt 25 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 400 g kalveinderlår
  • 1 skalotteløg
  • 2 spsk. kapers
  • 1 håndfuld kørvel
  • 1 spsk. grov sennep
  • 3 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • skal af ½ usprøjtet citron

FENNIKELCRUDITÉ

  • 1 fennikel

Opskrift - sådan laver du kalvetatar med fennikelcrudité

1. FENNIKELCRUDITÉ: Skyl fenniklen, og skær den i meget tynde skiver på et mandolinjern. Læg skiverne i isvand.

2. Hak kødet med en skarp kniv. Pil løget, og hak det meget fint sammen med kapers. Hak kørvel (gem lidt til pynt). Rør kødet sammen med løg, kapers, kørvel, sennep og olie. Smag til med salt, peber og fintrevet citronskal.   3. SERVERING: Anret tataren på 4 tallerkener. Hæld vandet fra fenniklen, og tør skiverne godt. Læg dem ved siden af tataren, og top med kørvel. Dryp evt. med lidt olivenolie.   PRØV OGSÅ: Hjemmerørt tatar med kapers og urter  

Andre lækre opskrifter