Forretter

Julefrokost: 7 julefrokostretter med et friskt og grønt pift

af Camilla Biesbjerg Markussen 25. november 2019
Foto: Betina Hastoft.
Sild, fiskefilet og laks hører til på julefrokostbordet, men derudover er der plads til fornyelse. Gør julefrokosten både grønnere og skønnere med sprøde salater og anderledes indslag.
 

Parmaskinke med pæresalat, ristede nødder og kerner

 
 

Langtidsstegte andelår og rødkålssalat med bagte pastinakker

 
  Få opskriften her  

Fiskefileter med let remoulade, avocado og ristet grønkål

 
  Få opskriften her  

Glaseret laks med syltede rødløg og sauce tartare

 
  Få opskriften her  

Bruschetta med saltet ricottacreme, figner og timian

 
  Få opskriften her  

Sild med æble-fennikel-salat og kørvel

 
  Få opskriften her  

Mazarinkage med græsk yoghurt og julekrydret appelsinsirup

 
  Få opskriften her