Forretter

Julefrokost: 7 julefrokostretter med et friskt og grønt pift

Sild, fiskefilet og laks hører til på julefrokostbordet, men derudover er der plads til fornyelse. Gør julefrokosten både grønnere og skønnere med sprøde salater og anderledes indslag.

 

Parmaskinke med pæresalat, ristede nødder og kerner

 
 
Få opskriften her
 
 

Langtidsstegte andelår og rødkålssalat med bagte pastinakker

 
 
Få opskriften her
 

Fiskefileter med let remoulade, avocado og ristet grønkål

 
 
Få opskriften her
 

Glaseret laks med syltede rødløg og sauce tartare

 
 
Få opskriften her
 

Bruschetta med saltet ricottacreme, figner og timian

 
 
Få opskriften her
 

Sild med æble-fennikel-salat og kørvel

 
 
Få opskriften her
 

Mazarinkage med græsk yoghurt og julekrydret appelsinsirup

 
 
Få opskriften her
 
 
 
Læs mere om: