Italiensk picnicbrød
Forretter

Italiensk picnicbrød

Lækkert brød der er perfekt til at have med på picnicturen og lige, hvad man trænger til efter en lang gåtur i den friske luft. Her får du opskriften på italiensk picnicbrød Italiensk picnicbrød

Tid i alt: 20 min
Antal personer: 5

DET SKAL DU BRUGE

1 rundt italiensk brød
3 spsk. god mayonnaise
2 håndfulde frisk babyspinat
200-300 g blandet italiensk pålæg, f.eks. mortadella, parmaskinke og salami
2 kugler frisk mozzarella
2 tomater
¼ agurk
1 lille rødløg
3 spsk. basilikumpesto
frisk basilikum

Opskrift - sådan laver du Italiensk picnicbrød

 

Skær forsigtigt toppen af brødet. Udhul det, og smør bundens indvendige side med mayonnaise. Skyl og tør babyspinaten, og fordel det i bunden af brødet. Læg pålæg og skiver af mozzarella ovenpå. Skyl tomater og agurk. Pil løget. Skær det hele i tynde skiver, og fordel det oven på pålægget. Smør pesto ovenpå, drys med basilikumblade, og sæt toppen af brødet på. Pak brødet i papir, og sæt det på køl natten over med noget tungt og fladt ovenpå. Tag brødet med på tur, og skær det ud i ”lagkagestykker” ved servering.
 
TIP: Indmaden fra brødet kan du riste til sprøde croutoner på en pande eller bruge som ingrediens i en kold gazpacho.