Italiensk picnicbrød
Forretter

Italiensk picnicbrød

af Timm Vladimir 6. august 2018
Foto: Columbus Leth
Lækkert brød der er perfekt til at have med på picnicturen og lige, hvad man trænger til efter en lang gåtur i den friske luft. Her får du opskriften på italiensk picnicbrød Italiensk picnicbrød
5 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 rundt italiensk brød
  • 3 spsk. god mayonnaise
  • 2 håndfulde frisk babyspinat
  • 200-300 g blandet italiensk pålæg, f.eks. mortadella, parmaskinke og salami
  • 2 kugler frisk mozzarella
  • 2 tomater
  • ¼ agurk
  • 1 lille rødløg
  • 3 spsk. basilikumpesto
  • frisk basilikum

Opskrift - sådan laver du Italiensk picnicbrød

 

Skær forsigtigt toppen af brødet. Udhul det, og smør bundens indvendige side med mayonnaise. Skyl og tør babyspinaten, og fordel det i bunden af brødet. Læg pålæg og skiver af mozzarella ovenpå. Skyl tomater og agurk. Pil løget. Skær det hele i tynde skiver, og fordel det oven på pålægget. Smør pesto ovenpå, drys med basilikumblade, og sæt toppen af brødet på. Pak brødet i papir, og sæt det på køl natten over med noget tungt og fladt ovenpå. Tag brødet med på tur, og skær det ud i ”lagkagestykker” ved servering.   TIP: Indmaden fra brødet kan du riste til sprøde croutoner på en pande eller bruge som ingrediens i en kold gazpacho.   PRØV OGSÅ: Laksetatar med line, spinat og lakridsbrød