havtaskekæber forret
Mad

Havtaskekæber med radiser og fennikel

14. november 2021
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Super nem og skøn forret der passer perfekt til gæster. Her får du opskriften på havtaskekæber med radiser og fennikel.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 250 g havtaskekæber
  • havsalt
  • sukker
  • friskkværnet peber
  • saft fra 1 økologisk citron
  • olivenolie
  • ½ fennikel i papirtynde skiver
  • 8 radiser i helt tynde skiver

Opskrift - sådan laver du havtaskekæber med radiser og fennikel

  1. Skær fisken i helt tynde skiver, læg dem fladt på en tallerken, og krydr med salt, peber og sukker.
  2. Fordel fennikel og radiser over, og dryp citronsaft og olivenolie på.
  3. Servér med et godt brød til.

Læs også