Forretter

Filokurve med krabbesalat

24. oktober 2008
af Beagle Iuel-Brockdorff
Filodej, smeltet smør eller olie,4 små ildfaste skåle.Fyld:300 g krabbekød, 2 spsk god mayonnaise, salt, peber, 1 tsk revet peberrod, citronsaft,

Filodej, smeltet smør eller olie,4 små ildfaste skåle.Fyld:300 g krabbekød, 2 spsk god mayonnaise, salt, peber, 1 tsk revet peberrod, citronsaft, persille.Pensl skålene udenpå med fedtstof og stil dem på bagepapir med bunden opad. Klip dejen i firkanter, pensl hvert ­stykke med fedtstof, og læg 4-5 læg forskudt på skålene. Bag ved 225 grader i 10-12 min. Rør krabbekødet med de øvrige ingredienser, og smag til. Kom fyldet i deafkølede filokurve og pynt med persille.