https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1352-chilirejer.jpg
Mad

Chilirejer med lime og koriander

6. januar 2014
af Susanne Palmqvist
Foto: Anders Schønnemann
En lille fin appetizer, som kan forberedes i god tid. Servér den i små skåle eller glas. De behøver ikke at være ens, nærmest tværtimod! Læg en lille gaffel eller ske ved

Chilirejer med lime og koriander (10-12 små portioner)

INGREDIENSER

2 poser gode frosne rejer, ca. 300 g, eller små pillede rejer fra fiskemanden 2-3 spsk. god olivenolie 2 fed hvidløg, meget fint-hakkede 3 tsk. friskrevet ingefær saft og revet skal af 1 økolime 1 tsk. tørrede chiliflager 1 syrligt æble 2 stængler bladselleri salt og kværnet peber masser af friskhakket koriander (eller dild) TILBEHØR sprøde kiks (få opskriften her) eller tynde skiver flute Opskrift - sådan laver du chilirejer med lime og koriander 1. Tø rejerne op, og lad dem dryppe godt af. Rør olien med hvidløg, ingefær, limeskal og limesaft og chiliflager. Vend rejerne heri. Lad dem gerne trække i 1-2 timer på køl. 2. Skær æble og bladselleri i helt fine små terninger. Vend dem sammen med rejerne, og smag til med salt, peber og masser af hakket koriander. Servér i små portionsskåle, evt. med brød til. PRØV OGSÅ: Grillede tigerrejer med mynteolie

Læs også