Forloren hare
Mad

Forloren hare med æbler

af Louisa Lorang 31. januar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Forloren hare med æbler - på den old school måde! Få opskriften her

Forloren hare til 2 personer

Forloren hare i helt old school version. Der er meget kød, men hvem bliver ked af at spise forloren hare på rugbrød??? Ikke mig! Forloren hare er en ret der kan nydes af alle. Den fantastiske kombination af fars og bacon kan så både unge og gamle tænder til at løbe i vand. Man går aldrig galt i byen, hvis man servere denne forloren hare for sine gæster. 

Ingredienser:

400 g hakket okse/svinsalt og peber2 stilke bladselleri, finthakket1 æble, revet1 lille håndfuld blød timian, hakket1 æg2 spsk. mel100 g god bacon i skiver 

Tilbehør:

2 æbler i bådeolivenoliesaltlidt blød timianen stor blandet salatristede kartofler 

Hvis du var glad for old school forloren hare, så prøv også denne dejlige opskrift på farsbrød

Sådan gør du:

Rør kødet til forloren hare med salt, peber, bladselleri, æble, timian, æg og mel. Form to fine harer, og dæk dem med bacon. Steg dem ved 220° i en varm ovn i 20-30 minutter.

Rist imens æblebådene i lidt olivenolie. Krydr med salt og timian, og servér straks den forlorene hare med varme æbler, salat og ristede kartofler.

TIP: Du kan bruge selleri, pastinak, gulerødder eller endda revet grønkål i til den forlorene hare. Justér med mel, så du får en fugtig, men ikke alt for våd fars.