Annonce
Mad
30. juni 2021

Farsbrød med svampe og stegt græskar

Farsbrød er nemt at lave, det passer stort set sig selv i ovnen – og du kan fylde forskellige revne grøntsager i. Hvis der er farsbrød tilovers, er det godt til frokost, også i madpakken.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/1a05a13a5d6b4b2bb3e3b9b29887b06f.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Farsbrød er nemt at lave, det passer stort set sig selv i ovnen – og du kan fylde forskellige revne grøntsager i. Hvis der er farsbrød tilovers, er det godt til frokost, også i madpakken.
2 personer
Tid i alt 1 min

Det skal du bruge

  • 300 g hakket svinekød
  • Salt, peber
  • ½ løg
  • 1 gulerod
  • selleri
  • 1 æg
  • ½ dl rasp
  • Ca. ¾ dl mælk
  • Ca. ½ hokkaidogræskar
  • Smør
  • 125 g blandede svampe
Annonce

Opskrift- sådan laver du farsbrød med svampe og stegt græskar

  1. Rør kødet med salt, peber, revet løg, gulerod og selleri og derefter æg, rasp og så meget mælk, at farsen er tilpas.
  2. Form til et brød i et ovnfast fad og bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min.
  3. Fjern kernerne fra græskarret, skær det i både, pensl med smeltet smør, drys med salt og steg stykkerne møre i ovnen ved 200 grader i godt 15 min.
  4. Skær svampene i mindre stykker og steg dem på en pande i smør.
  5. Server farsbrødet i skiver med græskar og svampe til.

Har du lyst til mere farbrød? Så prøv denne opskrift på farsbrød med rødbeder og kapers

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.