Smoothie med vandmelon
Drinks & cocktails

Smoothie med vandmelon

25. juni 2010
af Karolines Køkken®
Smoothies har for alvor vundet indpas i danskernes bevidsthed som en lækker hverdagsforfriskning. Her får du opskriften på en skøn og forfriskende smoothie med vandmelon

Du kan nemt og hurtigt lave en smoothie selv. Det eneste køkkenredskab, du skal bruge, er en blender. Fordelen ved smoothies er, at listen over smagsvariationer er endeløs. Frugter, krydderurter, grøntsager, juicer og mælkeprodukter kan sammensættes i utallige kombinationer. Det er kun din kreativitet, der sætter grænser for, hvordan du skaber din helt egen yndlingsdrik. Blander du eksempelvis en af de fire smagsvarianter af Cultura® Drik Light med frisk frugt, opnår du en velsmagende smoothie med en cremet konsistens. Du kan derfor indtage de varme sommerdage med lækre og forfriskende smoothies, som har netop den smag, du bedst kan lide. Og har du en sød tand, kan smoothien være et friskt og lækkert alternativ til sommerens isfristelser.

Gode tips til din smoothie
• Anvend modne frugter. Det giver den bedste smag.
• Frys smoothien i ispindeforme, og du har en sund is med din yndlingssmag.
• Hav altid blenderen stående fremme, så du nemt og hurtigt kan blande en smoothie.
• Lav gerne en hel kande, når du først er i gang, så der er til hele familien. Vær opmærksom på, at smoothien kan skille, hvis den ikke drikkes med det samme. Pisk den gerne op lige inden servering.

Karolines Køkken® har udviklet flere lækre og velsmagende opskrifter på smoothies. Her finder du en opskrift på en sommersmoothie med vandmelon og Cultura® Drik Light med jordbær fra Karolines Køkken®.
Se mere på arla.dk

Smoothie med vandmelon til 4 personer
300 g skrællet vandmelon uden kerner
2 modne bananer i mindre stykker (ca. 150 g)
½ liter Cultura® Drik Light med jordbær
10 isterninger
Fremgangsmåde:
Skær vandmelon og bananer i mindre stykker og blend dem sammen med resten af ingredienserne. Hæld smoothien i kolde glas og drik den straks, evt. af sugerør.
Udviklet af: Karolines Køkken®

RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/453257ccf48749daacc81780d9200379.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/bf7e046c3ff848919f2eed36054ade43.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/9bc6db15d82d4549ade6ae2bccf378a8.jpg

Læs også