cocktail med rosé fra bogen Thank you for Rosé
Drikke

Cocktail med rosé: First Impression

Cocktailspecialist Jesper Schmidt og stifter af Copenhagen Rosé Festival Marshoud Dababneh har lave en helt fantastisk bog, hvor de hylder rosévinen med hele 50 lækre cocktail-opskrifter. Vi har fået lov at bruge opskriften på denne lækre cocktail som ikke bare smager godt, men også tager sig smukt ud når den serveres. Få opskriften på First Impression her

DET SKAL DU BRUGE

2 dele hindbær gin
4 dele frugtig rosé
8 dele hyldeblomst tonic

GARNISH

Hindbær

Opskrift - sådan laver du First Impression

 

1. Kom gin og rosé i et glas fyldt med is. Rør godt rundt.

2. Top med hyldeblomst-tonic.

3. Pynt med hindbær.

 

Opskriften er venligst udlånt fra bogen  'Thank You for Rosé' af cocktailspecialist Jesper Schmidt og stifter af Copenhagen Rosé Festival Marshoud Dababneh.

Bogen indeholder hele 50 lækre opskrifter på cocktails med rosévin. Du kan købe herligheden på thankyouforrose.com

Thank you for rosé

Læs mere om: