Drikke

Champagne med granatæble

De smukke granatæbler har en fantastisk farve. Servér disse tøsbobler som en smuk velkomst til dine gæster på årets sidste aften

Champagne med granatæble

 

DET SKAL DU BRUGE

2 granatæbler
1 dl sukker
1 spsk. citronsaft
2 spsk. vand
 
ENDVIDERE
1 flaske tørre bobler, f.eks.
Nicolas Feuillatte Rosé eller Cava Rosé
 
 
PRØV OGSÅ: Champagne-guide: Find de rigtige bobler til nytråsaften
 
SÅDAN GØR DU
Del granatæblerne i kvarter, og ”vrid” kernerne ud. Gør det over en kasserolle, så saften ikke går til spilde. Kassér skallen og de hvide hinder. Kom sukker, citronsaft og vand i kasserollen, og lad det simre stille og roligt i ca. 10 minutter, eller til siruppen er lidt tyk.
 
Si siruppen, og sæt den koldt. Den skal være næsten lige så tyk som flydende honning. 
 
Kom ca. 1 spsk. sirup i 6 champagneglas. Fyld op med iskolde bobler, og servér straks. Rør rundt, inden du nyder.
 
TIP: Siruppen kan laves i op til 1 uge før brug og opbevares i køleskab
 
SE OGSÅ: 3 festlige nytårscocktails
 
 
Læs mere om: