champagne med granatæble
Drikke

Champagne med granatæble

af Louisa Lorang 11. december 2018
Foto: Anders Schønnemann
De smukke granatæbler har en fantastisk farve. Servér disse tøsbobler som en smuk velkomst til dine gæster på årets sidste aften

Champagne med granatæble

 

DET SKAL DU BRUGE

2 granatæbler 1 dl sukker 1 spsk. citronsaft 2 spsk. vand   ENDVIDERE 1 flaske tørre bobler, f.eks. Nicolas Feuillatte Rosé eller Cava Rosé  
  PRØV OGSÅ: Champagne-guide: Find de rigtige bobler til nytråsaften   SÅDAN GØR DU Del granatæblerne i kvarter, og ”vrid” kernerne ud. Gør det over en kasserolle, så saften ikke går til spilde. Kassér skallen og de hvide hinder. Kom sukker, citronsaft og vand i kasserollen, og lad det simre stille og roligt i ca. 10 minutter, eller til siruppen er lidt tyk.   Si siruppen, og sæt den koldt. Den skal være næsten lige så tyk som flydende honning.    Kom ca. 1 spsk. sirup i 6 champagneglas. Fyld op med iskolde bobler, og servér straks. Rør rundt, inden du nyder.   TIP: Siruppen kan laves i op til 1 uge før brug og opbevares i køleskab   SE OGSÅ: 3 festlige nytårscocktails