Drikke

Bobler med jordbær og jordbærsirup

af Camilla Zarah Lawes 7. maj 2013
Foto: John Bendtsen
Tag forskud på sommeren og nyd en skøn og forfriskende omgang bobler med jordbær, når gæsterne ankommer til grillfesten

Jordbærsiruppen kan tilberedes dagen før. Husk også at lægge de 6 jordbær i fryseren i god tid.

Sådan laver du bobler med jordbær og jordbærsirup til 6 personer

Ingredienser:400 g flotte jordbær3 spsk. sukker1 flaske mousserende vin, f.eks.Crémant, Cava eller Spumante

1. Skyl jordbærrene. Tag 6 fra, og kom dem i fryseren. Del resten i kvarter. Kom dem i en lille gryde med sukker, og kog dem ved lav varme i 5-8 minutter, til de er kogt ud.

2. Mos jordbærrene med en gaffel, og pres dem gennem en sigte. Stil siruppen på køl, til drinken skal serveres.

3. Fordel lidt i hvert glas, og hæld kold mousserende vin på. Læg et iskoldt jordbær i hver, og servér de skønne bobler.

Prøv også: 4 lækre cocktails til tøsekomsammen