Desserter

Verdens bedste hvid chokolademousse

af Camilla Zarah Lawes 25. marts 2012
Foto: Columbus Leth
Servér den med drys af hakkede nødder

150 g hvid chokolade, groft hakket2½ dl piskefløde6 æggeblommer (3 bægre pasteuriserede)50 g rørsukkerPYNT:2 spsk. hakkede pistacienødder50 g mørk chokoladeSmelt chokoladen meget forsigtigt over et vandbad. Pisk fløden til skum, og stil det til side. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret, og rør den smeltede chokolade i. Vend flødeskummet i chokoladeblandingen lidt ad gangen. Fordel moussen i 4 portionsskåle, og stil dem på køl i minimum 4 timer. Servér den kolde chokolademousse med drys af hakkede nødder, og høvl lidt chokolade over med en tyndskræller.Opskriften er til 4 personer

Prøv også: Fragilité med hvid chokolade

Prøv også: Cookies med hvid chokolade og peanuts