Trøffelkugler med hindbær
Mad

Trøffelkugler med hindbær

15. november 2018
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Betina Hastoft
Overrask værtinden eller veninden med de lækre hjemmelavede trøffelkugler pakket fint ind. Husk at lave en dobbelt portion − så er der også til dig selv. Her får du opskriften på trøffelkugler med hindbær
Tid i alt 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g mørk chokolade, 70 % eller 85 % kakaoindhold
  • 2½ dl piskefløde
  • 20 g blødt smør
  • ½ dl hindbærsirup

DRYS

  • Sigtet kakaopulver
  • Frysetørrede hindbær

Opskrift - sådan laver du trøffelkugler med hindbær

12 stk. 1. Hak chokoladen fint. Kog fløden op og lad den koge i 2 min. Hæld den forsigtigt over chokoladen, mens du hurtigt rører fløde og chokolade sammen til en ensartet masse. Tilsæt smør og hindbærsirup. Hæld massen i en skål, dæk den med husholdningsfilm og stil den på køl i minimum 12 timer. 2. Pisk trøffelmassen igennem med en elpisker og rul den til kugler på Ø 2 cm. Hæld kakaopulver på en flad tallerken og vend kuglerne i kakaoen. Tril dem derefter i frysetørrede hindbær. Stil dem på køl, til de skal spises. PRØV OGSÅ: Mette Blomsterbergs nougatmåtter
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også