pavlova
Mad

Strawberry daiquiri-pavlova

29. juni 2018
af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Her er en ægte win-win kage. Du får både pavlova og strawberry daiquiri. Så kan det vist ikke blive meget bedre. Her får du opskriften på en sprød og lækker strawberry daiquiri-pavlova.
1 t og 0 min8 personer
Tid i alt 1 t og 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 store æggehvider
  • 225 g sukker
  • 1 tsk. majsstivelse
  • 1 tsk. eddike
  • ½ liter piskefløde
  • Revet skal og saft fra 1-2 usprøjtede lime
  • 2 spsk. hvid rom
  • ¾-1 dl flormelis
  • 500 g små jordbær

Opskrift - sådan laver du strawberry daiquiri pavlova

1. Tænd ovnen på 125°. 2. Pisk æggehviderne stive. Drys sukkeret i lidt ad gangen, mens du pisker, og fortsæt, til marengsen er blevet sej. Vend majsstivelse og eddike i. Tegn en cirkel på 22-24 cm i diameter på et stykke bagepapir og læg det på en bageplade. Bred marengsen ud på cirklen og bag den i 1 time, så den er sprød. Lad den køle af på en rist og løft den forsigtigt over på et fad. 3. Pisk fløden luftig, smag til med limeskal og -saft, rom og flormelis og pisk igen, til du har et luftigt flødeskum. Fordel det på marengsbunden. 4. Skyl og nip bærrene, skær dem i mindre stykker og læg dem på flødeskummet. Riv evt. lidt ekstra limeskal på toppen og server desserten med det samme. PRØV OGSÅ: Brombærpavlova med chokolade
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også