Biscuits med ingefær
Mad

Sprøde biscuits med ingefær

23. oktober 2013
af Louise Dandanell Ørsted
foto Bjørn Jakobsen
Disse lækre og meget smagfulde biscuits med ingefær er perfekte til eftermiddagskaffen. God bagelyst!

Det tager cirka en time inklusiv hviletid at bage disse ingefærbiscuits og opskriften giver cirka 20 småkager

Det skal du bruge til at lave biscuits med ingefær

100 g smør

50 g sukker

50 g sirup

150 g mel

1 tsk bagepulver

1 tsk stødt ingefær

Prøv også: Krydret kage med ingefær

Sådan laver du biscuits med ingefær

Rør smør, sukker og sirup sammen.

Sigt mel, bagepulver og ingefær i og ælt dejen sammen til en cirka 5 centimeter tyk rulle.

Læg dejen på køl i ½ time.

Skær dejen i 2-3 mm tykke skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Bag dine ingefærbiscuits ved 200 grader i cirka 10 minutter, til de er lysebrune.

Afkøl på en rist og opbevar efterfølgende i en dåse.

Kan du ikke tåle gluten? Her får du en opskrift på glutenfri småkager med citron

25 opskrifter med chokolade

Læs også