Brød og bagværk
27. maj 2013

Glutenfri småkager med citron

Opskrifter: Er der noget bedre en lækre småkager med et pift af syrlighed på en varm saommerdag? NEJ! Lækre sommersmåkager med citron, perfekte til eftermiddagssolen
Af: Aase Dotterud og Mette Sundsbø
Glutenfri småkager med citron

foto: Synøve Dreyer

Glutenfri småkager med citron

Ingredienser
(ca. 50 stk.)
125 g smør
1½ dl sukker
2 tsk vaniljesukker
Revet skal af 1 øko-citron
1 æg
4 dl majsmel

Fremgangsmåde
Rør blødt smør, sukker og vaniljesukker sammen.

Tilsæt revet citronskal og æg. Rør til sidst majsmel i. Ælt dejen let.

Tril til små kugler. Læg dem på bagepapir på bagepladen og mas dem flade med en gaffel.

Bag kagerne midt i ovnen ved 175 grader i 10-15 min. Afkøles på en rist og opbevares i en tæt boks.

LÆS MERE: Citron og hyldeblomst er et godt makkerpar når solen bager - kombiner dem i en frisk hjemmelavet is, se opskriften her

Læs mere om:

Læs også