Desserter

Småkager med citron

9. oktober 2008
af Louise Dandanell Ørsted
Tid: 30 min. + køletid + bagning175 g mel100 g smør100 g sukker½ tsk hjortetakssaltRevet skal af 1 citron1 ægPynt:Groft tesukkerSmuldr mel og smør

Tid: 30 min. + køletid + bagning175 g mel100 g smør100 g sukker½ tsk hjortetakssaltRevet skal af 1 citron1 ægPynt:Groft tesukkerSmuldr mel og smør sammen. Bland resten af ingredienserne i og rør dejen sammen. Læg dejen på køl minimum 1 time. Form 4 stænger og læg dem på bagepapir. Dejen er ret blød. Pres dem flade med hånden. Pensl med æggehvider og drys groft sukker på. Bag dem ved 200 grader i 15 min. Skær dem straks i skrå skiver og køl dem på rist. Opbevar dem i en tætsluttende dåse.