Semifreddo med hindbær og blåbær
Desserter

Semifreddo med hindbær og blåbær

af Gitte Heidi Rasmussen 9. juli 2019
Foto: Betina Hastoft
Den italienske semifreddo er nem at lave og kan røres med præcis de bær, du bedst kan lide. Her får du opskriften på semifreddo med hindbær og blåbær
6 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g hindbær
  • 100 g blåbær
  • 50 g sukker
  • 2 æg
  • 1 æggeblomme
  • 100 g sukker
  • 5 dl piskefløde
  • 50 g marengskys

Pynt

  • Friske hindbær
  • Friske blåbær
  • Spiselige blomster

Opskrift - sådan laver du semifreddo med hindbær og blåbær

  Drys hindbær og blåbær med sukker og lad dem trække, til de begynder at safte en anelse. Pisk hele æg og æggeblomme til en luftig æggesnaps sammen med sukker. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggesnapsen. Knus marengskyssene og vend dem forsigtigt i flødeblandingen sammen med bærrene. Fyld det i en form. Sæt isen i fryseren i ca. 4 timer, til den er fast. Vend isen ud på et fad og lad den stå lidt. Pynt med masser af friske bær og servér.   PRØV OGSÅ: Mazarin med vaniljeskum og friske bær  

Andre lækre opskrifter