Papaya-mango-frugtsalat med lime og kokos
Desserter

Papaya-mango-frugtsalat med lime og kokos

af Gitte Heidi Rasmussen 20. januar 2019
Foto: Betina Hastoft
Drøm dig til varmere himmelstrøg med fremmedartede frugter, knasende kokos og skønne krydderier. Her får du en opskrift på en sund dessert, der kun tager 15 minutter at lave. Værsgo og velbekomme.
2 personer
Tid i alt 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 150 g mango, skrællet vægt
  • 125 g papaya, skrællet vægt
  • 100 g sharonfrugt
  • ½ lime
  • 25 g kokoschips
  • Frisk mynte

Opskrift - sådan laver du papaya-mango-frugtsalat med lime og kokos

  1. Skræl papayaen, fjern kernerne og skær den i skiver. Skær mangoen fri af stenen og skær frugtkødet i skiver. Skyl sharonfrugten og skær den i skiver.   2. Fordel frugterne på to tallerkener, dryp limesaft på og pynt med kokoschips og mynte.    Energi pr. person: 195 kcal. Fordelt på: 25 % fedt, 4 % protein, 71 % kulhydrat   PRØV OGSÅ: Æbletrifli med ekstra smag