Opskrift - sådan laver du nøddelagkage med moccacreme, brombær og blommer
1. Kagebunde: Tænd ovnen på 180°. Blend 125 g af valnødderne i en foodprocessor til en mellemgrov rasp. Pisk æggene med sukker, til de er hvide og luftige. Sigt mel og bagepulver i, og vend valnødderaspen i. Hæld dejen i en smurt springform, og bag den i ovnen i ca. 35 minutter. Lad den køle helt af, og del den i 3 bunde.
2. Moccacreme: Rør kaffepulveret ud i fløden. Pisk blandingen til skum, og rør cremefraiche i. Smag til med flormelis.
3. Servering: Skyl og tør brombær. Skyl blommerne, og skær dem i små både. Fyld moccacreme, brombær og blommer mellem bundene, og gem de fineste stykker til toppen. Pynt med valnødder, og servér. PRØV OGSÅ:
Blommesnitter med crumbletop