Desserter

Muffins med hvid chokolade og citron

En skøn dessert


2 æg
100 g rørsukker
100 g smeltet smør
100 g hvid chokolade, smeltet
1 tsk. bagepulver
150 g hvedemel
50 g hasselnødder uden skal, grofthakkede
fintrevet skal af 1 økologisk citron
små muffinforme
HVID CHOKOLADECREME:
2½ dl cremefraiche 38 %
100 g hvid chokolade, smeltet
PYNT:
frisk mynte
Pisk æg og sukker sammen til en lys masse, og tilsæt smør og chokolade, lidt ad gangen, mens du pisker. Bland bagepulver og mel sammen, sigt det i dejen, og rør forsigtigt, til du har en lind masse. Vend citronskal og hasselnødder i, og hæld dejen i formene. Bag kagerne i en 180° varm ovn i 10 minutter.
Rør cremefraichen med den smeltede hvide chokolade, og stil det på køl i mindst 2 timer. Pisk cremen op, og servér til de varme muffins.
Oprksiften er beregnet til 4 personer.

Læs mere om: