Den smager så godt og er super simpel at bage. Du kan variere fyldet og pynten, men bunden er under alle omstændigheder ganske vidunderlig.
4 personer
Tid i alt 40 min
Bunde
250 g marcipan, revet
125 g koldt smør skåret i terninger
2 hele æg
3 spsk. hvedemel
75 g mandelflager
Citronskum
2½ dl piskefløde
200 g mascarpone
fintrevet skal af 1 økocitron
korn af ½ stang vanilje
2 spsk. flormelis
Pynt
125 g hindbær
100 g blåbær
100 g jordbær i kvarter
mynte
Endvidere
4 forme på 8 cm
Opskrift - sådan laver du mazarin med citronskum og sommerbær
Rør marcipanen sammen med smørret. Tilsæt æggene, ét ad gangen, og pisk godt. Vend hvedemel i dejen.
Smør 4 små forme, og drys med mandelflager. Fordel dejen i formene, og drys let med mandelflager.
Bag kagerne i 20-25 minutter midt i en 175° varm ovn, til de er flot lysebrune. Afkøl kagerne.
Pisk fløden til skum, og vend det forsigtigt sammen med mascarpone, citronskal, vaniljekorn og flormelis. Kom skummet på kagerne, og pynt med blandet bær og mynte
Er du på udkig efter flere opskrifter på lækre desserter? Så se med her