Marshmallow-brud
Desserter

Marshmallow-brud med nødder og chokolade

Bløde skumfiduser er en sikker vinder i slikposen og vækker begejstring hos både børn og voksne, når de toppes med et lag god chokolade og syrlige bær. Her får du opskriften på marshmallow-brud med nødder og chokolade

Tid i alt: 10 min
Antal personer: 12

DET SKAL DU BRUGE

350 g mørk eller lys chokolade
50 g usaltede pistacienøddekerner
50 g mandler
50 g valnøddekerner
35 g soltørrede tranebær
50 g små skumfiduser
1 dl frysetørrede kirsebær
1 bradepande, ca. 15 x 20 cm

Opskrift - sådan laver du marshmallow-brud med nødder og chokolade

 

Hak chokoladen fint, og smelt den i en varmefast skål over vandbad. Bland mandler og begge slags nødder med tranebær og skumfiduser. Fordel dem i en lille bradepande beklædt med bagepapir, og hæld den smeltede chokolade over. Drys med frysetørrede kirsebær, og stil blandingen i køleskabet i 2 timer. Skær i grove stykker før servering.