Marshmallow-brud
Mad

Marshmallow-brud med nødder og chokolade

25. juni 2018
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Martin Tanggaard
Bløde skumfiduser er en sikker vinder, når de toppes med et lag god chokolade og syrlige bær. Her får du opskriften på marshmallow-brud med nødder og chokolade
12 personer
Tid i alt 10 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 350 g mørk eller lys chokolade
  • 50 g usaltede pistacienøddekerner
  • 50 g mandler
  • 50 g valnøddekerner
  • 35 g soltørrede tranebær
  • 50 g små skumfiduser
  • 1 dl frysetørrede kirsebær
  • 1 bradepande, ca. 15 x 20 cm

Marshmallow-brud med nødder og chokolade

  1. Hak chokoladen fint, og smelt den i en varmefast skål over vandbad.
  2. Bland mandler og begge slags nødder med tranebær og skumfiduser.
  3. Fordel dem i en lille bradepande beklædt med bagepapir, og hæld den smeltede chokolade over.
  4. Drys med frysetørrede kirsebær, og stil blandingen i køleskabet i 2 timer.
  5. Skær i grove stykker før servering.

Læs også