(ca. 50 stk.)
DET SKAL DU BRUGE TIL KRANSEKAGE-MACARONS
750 g god marcipan
300 g æggehvide
100 g god, blød nougat
Sprøjtepose med en ikke for lille tylle
PRØV OGSÅ: Hjemmelavet kransekage med nougat
Sådan gør du:
Kom marcipanen i køkkenmaskinens røreskål, og rør rundt med padlen eller dejkrogen på laveste hastighed. Tilsæt langsomt æggehviderne lidt ad gangen - det er vigtigt, det går langsomt, ellers bliver massen flydende.
Hæld kransekagemassen i en sprøjtepose, og tryk små valnøddestore toppe ud på bagepapir på en bageplade. Bag kransekagerne i en 180º varm ovn i 10-12 minutter til de er let gyldne. Hold øje med dem - de må ikke få for meget.
Lad kagerne køle helt af. Smelt forsigtigt nougaten over vandbad, og læg kransekagerne sammen 2 og 2 med nougat imellem.
Drys evt. med mandelsplitter.
Kom gerne kagerne i fryseren, og tø dem op før servering.
NYD!
SE OGSÅ: Kransekage med lakrids
SE OGSÅ: 11 lækre opskrifter på kransekage