
Desserter
1. Læg husblas i blød i en skål med koldt vand i 5 minutter. Bring fløde, sukker og vaniljekorn i kog i en lille gryde, og lad det simre i 3-4 minutter. Tag gryden af varmen. Tag husblassen op af udblødningsvandet, og smelt den i den varme flødeblanding. Pisk kærnemælken i med et piskeris. Fordel den flydende panna cotta-blanding i 4 portionsglas. Stil desserterne i køleskabet i mindst 2 timer, så de sætter sig.
2. SYLTEDE RABARBER: Rens rabarber, og skær dem i små stykker. Læg rabarberstykkerne i en skål. Bring sukker, balsamico, kardemommekapsler og vand i kog i en gryde, og lad det simre i 4-5 minutter. Hæld den kogende sukkerlage over rabarberstykkerne i skålen, og lad dem trække i mindst 30 minutter. 3. SERVERING: Anret de syltede rabarber oven på de helt afkølede desserter. Pynt med citronmelisse, og servér straks. PRØV OGSÅ: Panna cotat med friske bær