Kokosmakroner med hvid chokolade og hindbærstøv
Desserter

Kokosmakroner med hvid chokolade og hindbærstøv

af Timm Vladimir 9. marts 2020
Foto: Columbus Leth
De kræver ikke mange ingredienser og er hurtige at lave. Kokosmakroner er de perfekte søde sager, når der kommer uventet lækkersult på besøg.
14 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 æg
  • 80 g sukker
  • 200 g kokosmel
  • 2 spsk. frysetørrede hindbær + lidt til pynt
  • 100 g hvid chokolade
 

Opskrift - sådan laver du kokosmakroner med hvid chokolade og hindbærstøv - 12 stk.

 

1. Tænd ovnen på 180°.  2. Pisk sukker og æg til en luftig masse. Vend kokosmel og frysetørrede hindbær i. 3. Form små toppe, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kokosmakronerne i ovnen i 12-14 minutter, til de er let gyldne. 4. Smelt den hvide chokolade over vandbad, og smør de afkølede kokosmakroner med chokolade. 5. Drys med lidt hindbærstøv, og lad chokoladen stivne.   PRØV OGSÅ: Nemme kokosmakroner med citron