Desserter

Hvide kys med chokoladestykker

Marengs skal i højere grad tørres end bages. Når du giver dem 10 minutters varme først, bliver de sprøde udenpå. Den efterfølgende tørretid sørger for, at de fine kys bliver seje i midten.

Hvide kys med chokoladestykker ca. 30 stk.

 
Tid: 10 minutter. Bagetid: 10 minutter. Hviletid i ovn: 4 timer eller natten over
 
DET SKAL DU BRUGE TIL HVIDE KYS MED CHOKOLADESTYKKER
3 æggehvider
150 g sukker
50 g god mørk chokolade, ca. 70 % kakaoindhold 
 
PRØV OGSÅ: Rabarberkage med låg af marengs
 

Opskrift - sådan laver du hvide kys med chokoladestykker

 
Tænd ovnen på 150°. Pisk æggehvider og sukker helt stift med en elpisker. Hak chokoladen groft, og vend den i marengsmassen. Fordel massen med en spiseske i fine toppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag marengsene i ovnen i 10 minutter. Sluk ovnen, og lad kagerne stå og tørre i ovnen ved eftervarmen i mindst 4 timer eller natten over.
Læs mere om: