Desserter

hvid chokolademousse

Servér den med drys af hakkede nødder

150 g hvid chokolade, groft hakket
2½ dl piskefløde
6 æggeblommer (3 bægre pasteuriserede)
50 g rørsukker
PYNT:
2 spsk. hakkede pistacienødder
50 g mørk chokolade
Smelt chokoladen meget forsigtigt over et vandbad. Pisk fløden til skum, og stil det til side. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret, og rør den smeltede chokolade i. Vend flødeskummet i chokoladeblandingen lidt ad gangen. Fordel moussen i 4 portionsskåle, og stil dem på køl i minimum 4 timer. Servér den kolde chokolademousse med drys af hakkede nødder, og høvl lidt chokolade over med en tyndskræller.
Opskriften er til 4 personer

Prøv også: Fragilité med hvid chokolade

Prøv også: Cookies med hvid chokolade og peanuts

Læs mere om: