Desserter

Hjemmelavede kartoffelkager

af Beagle Iuel-Brockdorff 18. januar 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Lette, luftige, lækre! Sådan kan vandbakkelser sammenfattes – og så kan de tilmed bruges til disse lækre hjemmelavede kartoffelkager.

Hjemmelavede kartoffelkager (til 6 kager)

Ingredienser   6 vandbakkelser, der er bagt som aflange kager (se opskrift på grunddej nedenfor)2-2½ dl piskeflødeCa. 150 g marcipanKakao

 

 

Fremgangsmåde

Bag 6 vandbakkelser efter grundopskriften nedenfor

Pisk fløden stiv.

Rul marcipanen tyndt ud imellem 2 stykker bagepapir og skær ud, så de passer til kagerne.

Fyld flødeskummet i kagerne med en sprøjtepose med stor, rund tylle og læg marcipanskiverne på. Sigt kakao over.

 

Fremgangsmåde