

Hindbær-eclair
DET SKAL DU BRUGE
- 2 dl vand
- 100 g smør
- 1½ dl hvedemel
- 3 mellemstore æg
- en sprøjtepose med stjernetylle
HINDBÆRCREME
- 200 g hindbær
- 250 g mascarpone
- 2–3 spsk. lemoncurd (se evt. opskrift side 78)
PYNT
- flormelis
2. Varm vand og smør op til kogepunktet i en gryde. Tilsæt melet på én gang, og rør, til dejen slipper kanterne og har en fast konsistens. Lad dejen afkøle i 5 minutter. Tænd ovnen på 200°. Tilsæt 1 æg ad gangen, og pisk med en elpisker ved højeste hastighed. Fyld dejen i en sprøjtepose, og sprøjt aflange eclair (ca. 25 stk.) ud på en bageplade med bagepapir. Bag eclairene midt i ovnen i ca. 25 minutter. Åbn ikke ovndøren under bagningen. Træk forsigtigt bagepapiret med eclairene over på en rist, hvor de kan køle af.
2. HINDBÆRCREME: Mos hindbærrene let med en gaffel. Bland hindbær, mascarpone og lemoncurd i en skål. Flæk kagerne med en skarp kniv, og fordel cremen på bundene med en ske. Læg toppene ovenpå. Sigt flormelis hen over kagerne, og servér.