Desserter

Herlige små Sarah Bernhardt-kager

af Camilla Zarah Lawes 8. august 2011
Foto: Frederikke Heiberg
De lækre kager er lige i den rette størrelse, smager fabelagtig godt og passer lige til en god kop te eller kaffe

(20 stk.)20 små makroner, ca. 3 cm i diameter

FYLD:2½ dl piskefløde1 tsk. instant-kaffe120 g god mørk chokolade, finthakketkorn af ½ stang vanilje

OVERTRÆK & PYNT:80 g smeltet mørk chokoladefrysetørrede hindbær

Kom piskefløde og kaffe i en lille gryde, og lad det koge stille op, til kaffen er opløst. Tag det fra varmen. Hæld langsomt kaffefløden over den finthakkede chokolade, og rør, til chokoladen er opløst. Tilsæt vaniljekornene, og rør godt. Sæt chokolademassen i køleskabet i minimum 4 timer, men gerne natten over.Pisk blandingen helt stiv, og smør den på makronerne i små toppe. Sæt dem i fryseren i 1 time. Smelt imens chokoladen over vandbad. Tag kagerne fra fryseren, og dyp dem i, eller pensl dem med chokoladen. Drys med frysetørrede hindbær, og sæt kagerne køligt, til de skal serveres.

RELEVANTE LINKS