Grillede ferskner med hindbæris
Desserter

Grillede ferskner med hindbæris

af Gitte Heidi Rasmussen 3. juli 2018
Foto: Betina Hastoft
Frugt egner sig perfekt til grillen og denne opskrift er perfekt som sommerdessert. Den tager kun 15 minutter at lave og så er den samtidig sund. Her får du opskriften på grillede ferskner med hindbæris
2 personer
Tid i alt 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 ferskner, modne, men faste
  • 150 g vaniljeis, f.eks. fra EASIS
  • 100 g hindbær
  • 2 tsk. honning

Opskrift - sådan laver du grillede ferskner med hindbæris

1. Lad isen tø lidt op, så den er blød.

2. Tag et par hindbær fra til pynt og mos resten. Vend hindbærmassen i isen og sæt den tilbage i fryseren.

3. Halvér fersknerne og fjern stenene. Grill fersknerne på skærefladen, til de er gyldne og gennemvarme.

4. Anret fersknerne i dybe tallerkner sammen med en kugle hindbæris.

5. Dryp med honning, pynt med resten af hindbærrene og servér.

Energi pr. person: 160 kcal

Fordelt på: fedt 20 %, protein 12 %, kulhydrat 68 % 

PRØV OGSÅ: Grillet frugtsalat

Andre lækre opskrifter